Vaderdag Tips 2024 - Andante with Brocante

Andante with Brocante
 Life Style Store
Ga naar de inhoud

Vaderdag Tips 2024

Webshop
Spotting Scope

Deze spotting-kijker is uitermate geschikt voor wandelen of jagen. De rubberen bekleding van de behuizing zorgt voor stevige grip en biedt bescherming. Dankzij de dioptriecorrectie kunnen de oogstukken worden aangepast aan het zichtvermogen van uw ogen.

Kenmerken

De spotting-kijker heeft een vergrotingsfactor van 20 tot 60x. De vergrotingsfactor is het getal dat aangeeft hoeveel een object wordt vergroot door de lens. Des te hoger het getal, des te meer de vergroting. • Diameter objectieflens: 60 mm Deze waarde duidt aan hoeveel licht wordt doorgelaten door de lens van de monoculair. Des te groter de lens, des te meer licht wordt doorgelaten, maar hierdoor zal de monoculair zwaarder zijn. • Bij een afstand van 1000 meter heeft deze monoculair een zichtveld van 38 meter. Hierdoor is hij uitermate geschikt voor stilstaande objecten en dieren.
Wildcamera

Leg dat ene speciale moment in prachtig detail vast op camera. Een video van een roedel herten door het bos of een foto van die beer of wolf op verkenning.

Natuurlijk heb je wat hulp nodig van Moeder Natuur en een beetje geluk, maar zodra het moment daar is zal deze Nedis® wildlife-camera klaar zijn om de gebeurtenis voor altijd te bewaren.

Overdag en 's nachts maakt deze camera prachtige wildlife-foto's.

De camera wordt automatisch in- en uitgeschakeld, zodat de batterijen zeer lang meegaan
en de camera maandenlang
Stand-by kan staan.

Een stoere Vaderdag Gadget € 79,99Smart Watch

Dit slimme horloge telt je stappen en berekent de calorieën die je hebt verbrand, houdt je hartslag in de gaten en meet je lichaamstemperatuur wanneer je daarom vraagt.

Volledig waterbestendige behuizing (IP68), zodat je hem zelfs tijdens het zwemmen kunt gebruiken.

Met het kleurenscherm van 1,4 inch kun je de muziek van je telefoon instellen en meldingen ontvangen bij inkomende oproepen, of inkomende berichten lezen zonder de telefoon uit je zak te halen.

Dit slimme horloge wordt geïnstalleerd in de gratis Nedis SmartLife-app, waar je alle grafieken en details over je workout of dagelijkse routines kunt zien
Vaderdag tip € 49.99

Dash Cam

Deze Nedis® dashcam wordt geleverd in een stevige metalen behuizing en legt je autoritten vast in Full HD 1080p-kwaliteit.

De dashcam heeft een 3,0 inch HD LCD-scherm en een ultragroothoeklens met een gezichtsveld van 120 graden, zodat alles wat om de auto heen en naast de auto gebeurt, wordt vastgelegd.

Daarnaast biedt de dashcam extra functies, zoals een G-sensor voor gegevensbescherming in het geval van een botsing en een parkeermodus die begint op te nemen wanneer een trilling wordt vastgelegd terwijl de auto geparkeerd staat.

Vaderdag Tip € 49,99

FM-Audiotransmitter voor Auto

Heb je genoeg van de autoradio? Geniet tijdens het rijden van je eigen playlists met deze NEDIS® Bluetooth® 5.0 FM-transmitter. Met dit apparaat kun je via je autoradio naar muziek van je smartphone of tablet luisteren.

Met de snelwegknop kunt u de geavanceerde ingebouwde pro-microfoon tijdens het rijden activeren, zodat uw stem door ruisonderbreking beter te verstaan is. Met de functie voor het activeren van de spraakassistent kunt u handsfree bellen en zodoende veilig rijden, en het LED-display helpt u perfect te zien. Het grote LED-display kan perfect worden geplaatst.

Maar deze zender is slimmer dan dat: de zender kan uw apparaat ook opladen met de USB Type-C™-aansluiting, waardoor apparaten met een USB Type-C™-aansluiting kunnen worden opladen met een voeding van 18 W. Dankzij de tweede 1A-aansluiting kun je een ander apparaat aansluiten om je eigen muziek af te spelen.


Vaderdag tip € 39,95
Sonos Roam

Ervaar het grootse geluid van een kleine speaker met deze lichtgewicht, draagbare smart speaker die geschikt is
voor thuis en on the go.

Deze Sonos Raom werkt in Jou Sonos Wifi netwerk maar ook via
Bluetooth, dus neem hem mee naar je werk, de camping of boot

Het geluid uit deze compacte Sonos telg is echt Geweldig

Vaderdag Audio Tip € 199,-
Internetradio

Beleef je audio zo veel beter met deze multifunctionele Nedis® internetradio.

Deze stijlvolle radio omvat FM-, DAB+- en internetradio, zodat u uw favoriete zenders kunt kiezen uit meer dan 25.000 zenders wereldwijd.

Via Bluetooth® kunt u de radio ook koppelen met uw smartphone of tablet en muziek en podcasts streamen. Maak uw eigen lijsten met favoriete radiozenders of stel afspeellijsten met uw favoriete nummers samen via de AirMusic-app.

Een helder kleurendisplay geeft informatie over de radiozender en gegevens over de artiest en het nummer weer. Met de meegeleverde afstandsbediening kunt u gemakkelijk door de menu's scrollen en zenders zoeken.

Terwijl u hardop of via een hoofdtelefoon van uw muziek geniet, kunt u via de USB-poort uw smartphone opladen en het weerbericht bekijken voor 5000 steden.

Dat is nog eens een slimme radio voor Vaderdag !

          Vaderdag tip € 139,95

The Big Boss


Aan het eind van de jaren 80 kiest Guillermo Forchino polyurethaan-hars om figuren en taferelen te maken die een sterke gelijkenis vertonen met de cartoon- en stripwereld.

Excentriek en grappig, onder handen genomen met humor en finesse, lijken de figuren tot leven te komen..

Verkrijgbaar in gelimiteerde en genummerde uitgaven.


Let's Keep In Touch
Vergeet ons niet te volgen op Social Media
Andante with Brocante
Siersmid 16
2461 LW Ter aar
Bezoek uitsluitend via afspraak
Life Style Store
info@andantewithbrocante.nl
Terug naar de inhoud